Fárad

2011.12.08. 12:24

Kezdek elfáradni. Megint kiakasztanak a kölkek, mikor 43x megkérdezik, elmondják egymás után amit akarnak, meg sem várva a válaszomat, vagy h letegyem a kezemből a bennelévő akármit, mindezt a fülemtől 1 centire, lehetőleg ordítva... most vagy ők türelmetlenebbek, vagy én lettem az? Áh. Mindegy, Miku kipipálva, már csak 1 névnap, a Karácsony és 1 szülinap van hátra : )) jó kis időszak, minden hétre jut vmi : )

Szóval a Miku dec. 6-án ment az oviba (szerencsére M épp meggyógyult) így A-val is bementünk. Hát mikor meglátta a Nagyszakállút, elkezdett hangosan, teliszájjal kacagni : )) nagyon édes volt! Merci is izgatott volt, ő se félt. Mikor mondták a nevüket, kimentek szépen, átvették az ajándékot, nem féltek : ) Édesek voltak (hülyeanya persze itthonfelejtette a fényképezőt : s)

Pár idiótaságot akarok még leírni, az utókornak, Luca szöveg:

- kenyérmajom

- kockamaci

Nemtom mik ezek, de idiótán hangzanak : )))) ezeket hajtogatja újabban játék közben, beszélnek összevissza sokszor, néha érdemes figyelni kicsit, milyen szövegeket levágnak : )

A meg énekel:

- Ájjunk össze mint a mizumizumizu....

- Ájjunk össze mint a két kicsi lego

Én meg agyhúgykövet kapok ettől a förmedvény daltól : /

 

A bejegyzés trackback címe:

https://midianna.blog.hu/api/trackback/id/tr173447802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása